Over MADEBYMASTIK

MADEBYMASTIK doet…

MADEBYMASTIK is een bureau voor onderzoek, conceptontwikkeling en design. MADEBYMASTIK richt zich op het gebied van design op ruimtelijk ontwerp: van meubel tot interieur, van interieur tot openbare ruimte, van openbare ruimte tot interventie.

Binnen de projecten van MADEBYMASTIK staat de maatschappelijke context centraal. Elke stad, elk gebied en elke ruimte kent zijn eigen normen en waarden en gebruikers. Dat geeft een gebied zijn charme, maar soms botsen de belangen van de verschillende gebruikers. De uitdaging is om binnen deze “normen en waarden” van een gebied/ruimte, ontwerpen te maken die echt rekening houden met de toekomstige gebruikers.

Door middel van veldwerk , inventarisatie en onderzoek koppelt MADEBYMASTIK de belangen van betrokken partijen aan elkaar en aan de potenties die een gebied/ruimte al bezit.  Zo ontstaan de beste oplossingen met en voor de gebruikers; voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Benieuwd MADEBYMASTIK voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina projecten om verschillende projecten te zien of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

MADEBYMASTIK is…

Manon Mastik: geboren Capellenaar, getogen Rotterdammer. Na het VWO begonnen met de opleiding interieurarchitectuur / ruimtelijk ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie en sinds juni 2014 officieel interieurarchitect, afgestudeerd in de richting social practice.

Voor meer informatie kan je hier mijn CV bekijken.

 

 

Logo website

 Manon Mastik